Olej Cacay,nierafinowany tłoczony na zimno.20 ml Esent

  • Olej Cacay tłoczony na zimno. nierafinowany, pozyskiwany z dziko rosnących w dorzeczu Orinoko i Amazonki drzew Caryodendron Orinocense. Olej niedawno odkryty przez przemysł kosmetyczny, za to używany przez Indian Południowo-Amerykańskich od zawsze.
  • Olej Cacay,nierafinowany tłoczony na zimno.20 ml Esent
28,22 zł
/ szt.
Dodaj do obserwowanych

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 10 dni możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
10 dni na odstąpienie od umowy
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z tanimi zwrotami Poczty Polskiej kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczny.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Olej Cacay,nierafinowany tłoczony na zim.20ml Esent

Olej Cacay  tłoczony na zimno. nierafinowany, pozyskiwany z dziko rosnących w dorzeczu Orinoko i Amazonki drzew Caryodendron Orinocense. Olej niedawno odkryty przez przemysł kosmetyczny, za to używany przez Indian Południowo-Amerykańskich od zawsze. W chwili obecnej robi oszałamiającą karierę w USA, jest składnikiem tylko ekskluzywnych , a co za tym idzie bardzo drogich kosmetyków „anti-age”.

Działanie

Olej o złocistym kolorze i delikatnym zapachu, ma silne działanie przeciwzmarszczkowe i regeneracyjne, poprawia koloryt skóry. Indianie Amazońscy stosują go przy leczeniu ran i blizn, Swoje właściwości zawdzięcza niesamowitemu składowi, porównując go z „klasykiem” jakim jest bez wątpienia Olej Arganowy, ma o 50% więcej naturalnej Witaminy E, dwa razy więcej kwasu linolowego. Ponadto w składzie oleju odnajdziemy naturalny retinol, przeciwutleniacze i wielonienasycone kwasy tłuszczowe.

Stosowanie

Olej Cacay jest olejem bardzo wydajnym , wystarczy klika kropel wmasować bezpośrednio w skórę. Szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu.

Przechowywanie

Olej przechowujemy w zacienionym miejscu, optymalna temperatura przechowywania to 10-20 oC.

Kraj pochodzenia: Kolumbia.

Zapytaj o produkt

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.

Pola oznaczone gwiazdką są wymagane
Podziel się swoim komentarzem z innymi
Opinie naszych klientów
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel